•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Iz štampe je izašao drugi broj besplatnog filmskog časopisa „Vidimo se u biokopu“

Mreža kinoprikazivača Srbije i Filmski centar Srbije sa ponosom predstavljaju drugi broj filmskog časopisa „Vidimo se u bioskopu“, vodiča kroz bioskopski repertoar i savremeni srpski film. Časopis je pokrenut na inicijativu Bobana Stefanovića, predsednika Upravnog odbora Mreže kinoprikazivača Srbije, sa kojim se u redakciji nalaze urednici-novinari Đorđe Bajić i Zoran Janković i dizajnerka Nevena Čavorović. Drugi broj je štampan u tiražu od 3.000 primeraka i može se besplatno preuzeti u svim bioskopima, domovima kulture i kulturnim centrima koji su deo Mreže kinoprikazivača Srbije.

„Vidimo se u bioskopu“, drugi broj publikacije Mreže kinoprikazivača Srbije za filmsku umetnost, ima 24 strane u koloru. U drugom broju, pored kratkih osvrta na filmove koji su u bioskopsku distribuciju ušli u prvim mesecima 2022. godine, nalaze se intervjui sa Radivojem Rašom Andrićem (povodom velikog uspeha filma „Leto kada sam naučila da letim“) i Goranom Nikolićem (povodom premijere njegovog debitantskog filma „Heroji“ na 50. FEST-u).

U okviru novoustanovljene rubrike „Pazi, snima se!“ čitaoci časopisa „Vidimo se u bioskopu“ biće u prilici da pročitaju ekskluzivne reportaže sa snimanja budućih filmskih i festivalskih hitova, a to su „Pukotina u ledu“ Maje Miloš, „Vera“ Nedeljka Kovačića, „Senoviti Mediteran“ Ivana Jovića i „Liberta – Rađanje grada“ Gvozdena Đurića i Žanka Tomića. O novim filmovima, pored reditelja i scenarista, govore glumci Jovana Stojiljković, Tamara Krcunović, Petar Zekavica, Ivan Bosiljčić… Drugi broj časopisa sadrži i predstavljanje monografije „Čarobna melanholija: Neda Arnerić“ (o kojoj govori publicistkinja Anita Panić), kao i kompletnu listu gledanosti srpskih filmova tokom 2021. godine.

Časopis “Vidimo se u bioskopu“ izlazi tri puta godišnje (brojevi će obuhvatati period januar-april, maj-avgust i septembar-decembar) i čeka vas u svim objektima koji su deo Mreže kinoprikazivača Srbije. U Beogradu su to Art bioskop „Kolarac“ i Centar za kulturu „Vlada Divljan“, dok se spisak svih lokacija na kojima možete da preuzmete svoj primerak drugog broja časopisa „Vidimo se u bioskopu“ nalazi ovde. Požurite! Prvi broj je razgrabljen u rekordnom roku.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...