•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nerve (2016)

Nerve (Petlja) je film koji sigurno nikog neće ostaviti ravnodusnim, a posebno tinejdzere.

Naime u ovom filmu se radi o povucenoj tinejdzerki koja je celog svog zivota postovala i zivela za pravila. Sve dok igra istina ili izazov nije uzela maha medju njenim vrsnjacima, pa i same nje.
Popularnost njene prijateljice, koju je stekla zahvaljujuci ovoj igri, nasu junakinju nije ostavila ravnodusnom, pa je i ona pod pritiskom svojih vrsnjaka odlucila da se oproba i uskoci u igri koja ni malo nije naivna. Zapravo ova igra je online realnost u kojoj se ljudi prijavljuju kao igraci ili placaju da gledaju kao posmatraci.
Naravno nasa junakinja je odabrala da bude igrac koji ce prihvatati izazove posmatraca i za svaki od njih bice placena u zavisnosti od tezine izazova. Svaku vratolomiju koji prihvati nasa junakinja mora da snimi telefonom kako bi posmatraci mogli da se uvere da je ispunila njihov izazov.
Međutim, kada je adrenalin i takmičarski duh povuku dublje, igra postaje sve opasnija, vodeći je do velikog finala koje će odrediti njenu budućnost.
Autor teksta: Nikola Stojanović
Žanr:akcija, avantura, triler
Godina:2016
Reziser:Henry Joost, Ariel Schulman
Scenario:Jessica Sharzer, Jeanne Ryan
Uloge:Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade
Uzrast:PG-13
Award:5 nominacija
Box office:85.2M USD
Studio:Lionsgate, TIK Films, Allison Shearmur Productions
Zemlja:United States
Website:www.lionsgate.com/movies/nerve
Jezik:engleski
Trajanje:96 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...