•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Teens night u Cineplexx Niš bioskopu u četvratk, 9. juna

U četvrtak, 9. juna od 20:00 časova očekuje vas Teens night događaj uz film “Svet iz doba jure: Nadmoć” u Cineplexx Niš bioskopu. Pogledajte finalni deo poznate trilogije i otkrijte da li će mir između dinosaurusa i ljudi potrajati.

U saradnji sa Vulkančićem smo pripremili enciklopedije o dinosaurusima za najsrećnije gledaoce. Takođe, svakog posetioca očekuje originalni poster filma.

Krisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju se dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil u filmu SVET IZ DOBA JURE- NADMOĆ, smeloj, novoj avanturi koja oduzima dah, stiže u pravo vreme i prostire se širom sveta. Od stvaraoca i reditelja Sveta iz doba jure Kolina Trevoroa, NADMOĆ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive - i love - zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrednu više od 5 milijardi dolara, na smelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.

Ne propustite TEENS NIGHT u Cineplexx Niš bioskopu, u četvrtak, 9. juna od 20:00 časova i budite deo nezaboravnog doživljaja. Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS!

Trejler filma ,,Svet iz doba jure: Nadmoć“ - https://youtu.be/qy0ZZPh8EB8

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...