•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izložba dinosaurusa u bioskopu Cine Grand Delta Planet

Uplovite u omiljenu epsku avanturu, u bioskopu Cine Grand Delta Planet Niš od 7. juna

Povodom najnovijeg nastavka kultne epske sage o „Svetu iz doba Jure“, bioskop Cine Grand Delta Planet je za sve posetioce pripremio specijalno iznenađenje - izložbu replika pravih dinosaurusa.
Eksponati će biti izloženi u holu bioskopa, počev od 7. pa sve do 20. juna.
Ovom prilikom pozivamo sve posetioce da nam se pridruže u šetnji sa dinosaurusima, i uživaju u svetu kreiranom specijalno povodom velikog povratka Stivena Spilberga i finala sage o dinosaurusima u kome će se, po prvi put, ujediniti dve generacije i čija se radnja dešava četiri godine nakon što je Isla Nublar uništeno. Po prvi put, dinosaurusi i ljudi žive u skladnoj zajednici, međutim ovakav mir biće doveden u neravnotežu nakon što se učesnici ove avanture nađu pred opasnošću koju je nemoguće zaobići.
Neka od velikih imena koja će se pojaviti u tećem nastavku, pod nazivom „Nadmoć“ jesu: Kris Prat, Brajs Hauard, Džef Goldblum, Sem Nil i Lora Dern, tako da ne postoji bolji način nego da se leto započne i nova letnja sezona otvori ovim blokbasterom, i to u najlepšem bioskopu u gradu.

„Veče iz doba Jure“ u bioskopu Cine Grand Delta Planet 09. juna u 20h

Kretivni tim bioskopa Cine Grand Delta Planet, pobrinuo se da čitav period boravka dinosaurusa dodatno upriliči, te će u četvrtak, 9. juna, biti organizovan i tematski događaj pod nazivom „Veče iz doba Jure“ uz projekciju filma „Svet iz doba Jure – Nadmoć“, sa početkom u 20h.
Sve posetioce očekuju dupli bodovi na film klub kartici, poklon poster i slani poklončić.
Kao i uvek, bioskop Cine Grand Delta Planet Niš, najsrećnije posetioce nagrađuje specijalnim i vrednim nagradama.
Da li ste spremni za ovu jedinstvenu avanturu?
Ulaznice možete kupiti na blagajni bioskopa, koja se nalazi na prvom spratu TC Delta Planet.
Ili rezervišite putem web sajta.
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...