•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma NE IGRAJ NA ENGLEZE 10. maja u MTS dvorani

Svečana premijera filma “Ne igraj na Engleze” reditelja Slobodana Pešića održaće se 10. maja u 20h u MTS dvorani (bivšoj Kombank dvorani). Glavne uloge u filmu tumače Ivan Tomić, Daniel Sič i nedavno preminuli Marko Živić. Ostale uloge u filmu snimljenom na osnovu istoimene kultne pozorišne predstave tumače Isidora Građanin, Frano Lasić, Vesna Čipčić, Milorad Kapor, Marija Vicković, Pavle Veselinović, Mariana Aranđelović, Đorđe Kreća i Irena Mišović.

"Ne igraj na Engleze" je orginalni, beogradski, mangupski film o trojici drugara, koji stavljaju na kocku svoju ljubav, veru, nadu i prijateljstvo. Iz komedije u parodiju i nazad, film vas vozi (bukvalno) kroz drugačiji i neobičniji Beograd.

Kako pišu Film Star magazin i Immigrant Daily u svom kulturnom dodatku, reditelj se probudio posle tridesetogodišnje filmske kome i snimio, što bi Pajtonovci rekli: „A sada, nešto sasvim drugačije“. Nešto što ne postoji u srpskom filmu i ne liči ni na jedan drugi (srpski) film. Pišu i da od kultne predstave, sa kultnim glumcima, sa "kultnim" rediteljem kultnog filma... može samo nešto kultno da se očekuje... a "ja tu ne bi' ništa dir'o"...

Y***ga, izgleda da ćete morati da pogledate film i sami odlučite. Ipak je to film sa geografskim poreklom u kome samo jedna obična reč ima više od 100 značenja. A film počinje i završava sa njom…”, tvrdi reditelj Slobodan Pešić.

„Ne igraj na Engleze“ prati trojicu dugogodišnjih prijatelja Buleta, Piksija i Pauna koje povezuje zajednička strast prema klađenju na rezultate utakmica engleske fudbalske lige. Tokom samo jednog poluvremena, prelazeći iz komedije u dramu i nazad, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sav “prljav veš” njihovog odnosa.

Trejler možete pogledati i skinuti putem ovog linka: https://www.youtube.com/watch?v=Ism4TbXSJrc

Karte za premijeru mogu se nabaviti putem na blagajni mts dvorane ili online prodaje na sajtu mts dvorane i tickets.rs

Reditelj Slobodan Pešić ujedno je napisao i scenario na osnovu dramskog teksta Vladimira Đurđevića. Direktor fotografije je Predrag Bambić, montažer Milan Jakonić, kostimograf Dragica Laušević, dizajner zvuka Velibor Hajduković. Originalnu muziku iz filma je komponovao i dirigovao Duško Gojković (u izvođenju RTS Big Benda), što je prvi put da neko u svetu koristi njegovu muziku u filmu. Film je snimljen u produkciji producentske kuće Eden Rock production, a producent filma je Ivana Pešić.

Foto: Eden Rock production

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...