•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 28. aprila do 4. maja

Na repertoaru se ove nedelje nalaze četiri nova naslova:

  1. „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“ - Film o poznatom Marvelovom junaku premijerno će biti prikazan u Cineplexx Niš bioskopu u sredu, 4. maja. Putovanje u nepoznato sa doktorom Strejndžom, koji uz pomoć mističnih saveznika, starih i novih, prolazi kroz zapanjujuće i opasno alternativne realnosti Multiverzuma da se suprotstave misterioznom novom protivniku.

Trejler filma: https://youtu.be/OKWee6Ad6vg

  1. ,,Loši momci“ - U novoj akcionoj komediji iz studija Drimvorks Animejšn, zasnovanoj na seriji najprodavanijih knjiga Njujork Tajmsa, krimi ekipa životinjskih odmetnika će pokušati svoju najizazovniju prevaru do sada — da postanu uzorni građani.

Nikada nije postojalo pet prijatelja tako ozloglašenih kao Loši momci— poletni džeparoš gospodin Vuk (dobitnik Oskara Sem Rokvel), stručnjak za sefove gospodin Zmija (Mark Maron), opušteni majstor prerušavanja gospodin Ajkula (Kreg Robinson), kratkofitiljni gospodin Pirana (Entoni Ramos) i vešta hakerka oštrog jezika, gospođa Tarantula (Akvafina), poznatija kao „mreže“.

Ali kada je, nakon godina bezbrojnih pljački i nošenja titule najtraženijih zlikovaca na svetu, banda konačno uhvaćena, gospodin Vuk sklapa dogovor (koji nema nameru da održi) da ih sve spasi iz zatvora.

Pod tutorstvom svog mentora profesora Marmelade (Ričard Ajoadi), arogantnog (ali ljupkog!) zamorca, Loši momci počinju da zavaraju svet da su se transformisali. Usput, međutim, gospodin Vuk počinje da sumnja da mu istinsko činjenje dobra može dati ono za čim je uvek potajno žudeo: prihvatanje. A kada novi zlikovac zapreti gradu, može li gospodin Vuk da ubedi ostatak bande da postanu... Dobri momci?

Trejler filma: https://youtu.be/6vU0-NthKS8

  1. ,,Nepodnošljiva težina blistavog talenta“ – Nikolas Kejdž bez novca pristaje da se pojavi na rođendanskoj zabavi milijardera, super obožavaoca, ali je zaista doušnik CIA-e.

Trejler filma: https://youtu.be/cSTc6nOefyQ

  1. ,,Paralelne majke“ - Dve trudnice se sreću u porodilištu. Obe su neudate i zatrudnele su slučajno. Sredovečna Janis ne žali zbog toga i raduje se bebi, a adolescentkinja Ana je uplašena i kaje se. Nekoliko reči koje razmenjuju dok šetaju kroz hodnike porodilišta, čekajući da se porode, stvara blisku vezu među njima, koja se igrom slučaja razvija, menjajući im živote na neočekivani način.

Trejler filma: https://youtu.be/FJKf81g40RA

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...