•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sestric Rejfa i Dzozefa Fajnsa, Hiro Fajns Tifin, u romanticnom filmu na CineLady dogadjaju 24. avgusta u CineStar bioskopima

Jedan od najomiljenijih bioskopskih događaja posvećen pripadnicama lepšeg pola, CineLady, održaće se pred sam kraj leta, 24. avgusta u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Pančevu i Zrenjaninu, uz pretpremijeru svetske senzacije - romantični flm “After: Posle srećnog kraja” u distribuciji Blitz Filma, sa početkom u 20.00. Glavne uloge tumače Hiro Fajns Tifin i Džozefin Lengford. Zanimljivo je da je Hiro Fajns pripadnik najnovije generacije glumaca slavnog prezimena, uz ujake Rejfa i Džozefa Fajnsa. Džozefin Lengford je sve popularnija mlada glumica, dobitnica nagrade Teen Choice Awards 2019, kao i Hiro Fajns Tifin u muškoj kategoriji.

Ovo je i odlična prilika za druženje sa drugaricama posle letnjih odmora uz već tradicionalno piće dobrodošlice i preko 150 poklona za najsrećnije dame. Jedan od najlepših pogleda na Beograd, terasa CineStar bioskopa u Ada Mall-u, biće savršeno mesto okupljanja, dok će CineLady projekcije u CineStaru Novi Sad (BIG) imati poseban muzički ugođaj uz DJ-a pred početak filma.

Najsrećnije posetiteljke u sredu 24. avgusta očekuju vredni pokloni, među kojima su večere za dvoje, prirodna kozmetika, knjige, vaučeri za salone lepote, manikir i brojna druga iznenađenja. Poklone su pripremili brendovi: “Koozmetik”, “Hedera Vita”, “Čarobna knjiga”, restoran “Prote.in” (u Novom Sadu i Beogradu), salon “Wizard” u Beogradu (Ada Mall), restoran “Kalem by Zak” (Novi Sad), salon lepote “A ko te šiša” (Novi Sad).

Film “After: Posle srećnog kraja” (“After Ever Happy”) snimljen je prema bestseleru Ane Tod, koji je proglašen globalnom senzacijom, a donosi priču o ljubavi i strasti dvoje mladih, koja ne poznaje granice. Tesa i Hardin nisu klasičan par kome je sve išlo glatko, ali svaki novi izazov je njihovu strastvenu vezu činio sve jačom. Međutim, kada važno otkriće iz prošlosti protrese Hardinovu neprobojnu fasadu, a Tesa doživi tragediju, javlja se dilema da li će ih sve to ponovo zbližiti ili razdvojiti. Dok se pojavljuje šokantna istina o porodicama ovog para, dvoje ljubavnika otkrivaju da se ne razlikuju previše jedno od drugog.

Više detalja o poklonima i ulaznicama može se naći na sajtu CineStar bioskopa: https://www.cinestarcinemas.rs/cinelady i na CineStar Srbija društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu