•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

BIOSKOP VILIN GRAD USKORO U OSVEŽENOM IZDANJU

Ovog leta bioskop sa najdužom tradicijom nastaviće svoje poslovanje u novom ruhu, na dobro poznatom mestu i u istom, prepoznatljivom duhu.

Lepa vest očekuje sve ljubitelje filma i posetioce bioskopa u srcu Niša.

Bioskop Vilin Grad nakon 10 godina pružanja nezaboravnog filmskog iskustva za skoro milion posetilaca, na kratko će zatvoriti svoja vrata zbog renoviranja. U periodu od 15. avgusta, užurbano će se raditi na sanaciji i osveženju bioskopa, kako bi posetioci što pre mogli da se vrate svojim omiljenim filmskim naslovima u jedinstvenom bioskopu u gradu.

Bioskop Vilin Grad je nakon ponovnog otvaranja, 18. aprila 2012. godine, ugostio veliki broj posetilaca, i bio jedan od gledanijih i posećenijih bioskopa u gradu. Tokom decenije rada, bio je deo priče velikog broja građana koji su slobodno vreme sa svojim najlbližima provodili u njemu.

Takođe je veliki broj mališana prisustvovao prikazivanju najtraženijih i najgledanijih porodičnih filmova, kao i velikom broju aktivacija, radionica i rođendana.

Veliki broj sjajnih partnera je podržao aktivnosti bioskopa, tematske događaje, premijere i specijalne projekcije i time dao značajan „vetar u leđa“ razvoju bioskopa i njegovoj prepoznatljivosti danas.

Zbog velike želje da i u novoj epohi svojoj publici omogući ništa manje zabavno iskustvo, ali i da bude u skladu sa vremenom i savremenim trendovima, bioskop Vilin Grad uploviće u letnje renoviranje.

Nakon napornog perioda radova očekujemo sve drage sugrađane, sjajne partnere i saradnike da nam se pridruže u kreiranju novih uspomena, isčekivanju novih premijera i događaja, pružanju nezaboravnog filmskog iskustva nekim novim generacijama u modernom ambijentu, barem još jednu deceniju.


Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...