•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objašnjena najava nove "The Mandalorian" sezone

Fanovi su sa nestrpljenjem čekali i konačno dočekali povratak "The Mandalorian" serije, a u nastavku možete pronaći video koji objašnjava sve što nas očekuje.

Na "D23 Expo" događaju prošlog vikenda, Dizni i Lukasfilm predstavili su prvi trejler za dugo očekivani povratak serije. A video je prepun poklona, referenci na Ratove zvezda i dubokih detalja iz franšize.

U najnovijem Mandalorian video snimku, najvatreniji obažavaoci su sve raščlanili.

Gledamo lepu malu nadogradnju lebdeće stolice Beba Jode, gde mislimo da se Mando skriva u ovoj prikolici, zašto je Mando u nevolji s Oružarom, kako će ga njegova nova potraga ponovno spojiti s velikim Bo-Katanom, pozadinsku priču koja vam je potrebna znati o planeti Mandalore, kako se Dart Maul uklapa u celu ovu jednačinu, razlog svih napetosti između Manda i Bo-Katana, zašto ona želi Darksejber i zašto joj Mandalorijanac ne može jednostavno vratiti spravu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu