•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sendlerova sportska drama oduševila publiku

Dramatični film Adama Sandlera osvaja gledaoce i kritičare. "Hustle" je ponovo rođen na filmskim top listama jer se svima sviđa gluma Sendlera kao nesretnog skauta, Stenlija Šugermana.

Slično kao i prošlogodišnji "Uncut Gems", recenzenti Netfliksa sportskoj drami i Sendleru daju svu svoju pažnju jer je film apsolutno izdominirao na popularnom sajtu "Rotten Tomatoes".

Netfliksov film trenutno je ocenjen kao "svež" sa ocenom od 91 odsto od filmskih kritičara na "Rotten Tomatoesu".

Mnogi recenzenti smatrali su da filmska priča sledi formulu sportskog filma, ali su izdvojili glumačku postavu (naročito Sendlera) zajedno s režijom Džeremaje Zagara kao razloge za gledanje filma.

Kritičari nisu bili jedini koji su impresionirani projektom budući da je i ocena publike trenutno takođe 91% odsto. Njihovi su osećaji propratili kritike oduševljenji učinkom glumca Big Dedija. Dakle, recenzenti sa svih strana hvale Adama Sendlera i sportsku dramu u celini.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...