•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Margo Robi učesnica nasilnog incidenta

Kako javlja TMZ, kada su Margo Robi i Kara Delevin ulazile u vozilo, ugledao ih je paparaco i pojurio na njih, fotografišući ih agresivno i upadajući u njihov prostor. Vozač se navodno uspaničio i odvezao se s Karom u autu, a Margo je još bila na pola puta ulaska u auto.

Margo je navodno morala iskočiti iz automobila kako bi izbjegla povrede, te je bila na tlu, gdje je fotograf nastavio fotografisati. U blizini je bilo nekoliko muških prijatelja koji su priskočili u pomoć.

Fotograf je navodno pobegao i pao, ali policiji je rekao da su ga ljudi ,za koje je smatrao da su obezbedjenje Margo Robi brutalno pretukli usled čega je hospitalizovan.

Onlajn argentinske novine "Infobae" tvrde da je paparaco, po imenu Pedro Alberto Orkuera, ostao sa slomljenom rukom i krvavom glavom nakon navodnog premlaćivanja, putem navodnog policijskog izveštaja.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu