•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Medium horor će dobiti svoju TV adaptaciju

Poljska igra The Medium će dobiti svoju adaptaciju u obliku televizijske serije u koprodukciji Bloober Teama i produkcijske kuće Platige Image.

Rastućem broju TV serija rađenih po videoigrama u budućnosti će se pridružiti još jedna – serija po igri The Medium. Serija se radi u koprodukciji poljskog Bloober Teama i poljske kompanije Platige Image. Voditelj razvoja serije biće Tomasz Bagiński, redatelji i izvršni producent Netflixove serije The Witcher.

Rečeno je da će serija biti “kreativno bazirana” na priči same igre, ali to ne mora nužno značiti da će je samo ponoviti od reči do reči.

The Medium je pričom smešten u Poljsku krajem devedesetih godina, a prati devojku Marianne koja ima sposobnost komuniciranja sa svetom mrtvih. Baš na dan smrti svog očuha, Marianne prima poziv misterioznog čoveka koji tvrdi da zna za njenu tajnu te ju poziva da se sastanu u propalom odmorištu Niwa. Marianne odlazi onde te ubrzo shvati da je upala u zamku nakon što je u obe dimenzije počne proganjati čudovište zvano The Maw.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu