•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Specijalna projekcija filma "Vučje bobice"

Porodičnim igranim ostvarenjem reditelja Sretena Jovanovića započet je 18. po redu dečiji filmski festival koji će trajati do nedelje 23. okotbra, a tokom narednih 7 dana u bioskopima širom Srbije prikazivaće se bogat filmski program sa ukupno 15 naslova, među kojima su i premijerna i reprizna ostvarenja.

NIška publika imaće priliku da prisustvuje specijalnoj projekciji filma “Vučje bobice” u sredu, 19. Oktobra u bioskopu Vilin Grad, sa početkom u 17h.
Ispred projekcije deo filmske ekipe pokloniće se publici.

Ova porodična avantura u režiji Sretena Jovanovića, nastala je prema ideji producentkinje Jelene Miljuš, a po scenariju pisca Todea Nikoletića, autora preko 20 knjiga za decu.
Anđa (6) i njen brat Aleksa (12) pokušavaju da pronađu svoj put do sreće. Oni se odlučuju za beg na selo, kada sve postaje jedna avantura, puna neizvesnosti i neočekivanih obrta.
Autori filma okupili su glumačku ekipu u sastavu Tijana Čurović koja se našla u ulozi majke Isidore, Rastko Janković u ulozi oca Kamenka, zatim istaknuta imena glumišta: Nada Blam, Vesna Stanojević, Rade Marijanović, Duško Radović i drugi. Talentovani dečiji tim predvode Simonom Jegorovićem u ulozi sina Alekse i Ninom Sinadinović kao ćerka Anđa.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...