•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Omiljena američka glumica Kejli Kuko je trudna

Omiljena američka glumica Kejli Kuko postaće mama. Zvezda serije "Teorija velikog praska" objavila je na Instagramu da očekuje svoje prvo dete s dečkom Tomom Pelfrejem.

"Devojčica Pelfrej dolazi 2023.godine", napisala je Kejli te dodala kako se ona i Tom osećaju sretno i blagosloveno. Na nekim fotografijama, budući roditelji pokazali su belu tortu sa ružičastom glazurom u sredini nakon što su saznali da će dobiti ćerku.

Čini se da se par uveliko sprema za roditeljstvo jer je Kuko takođe podelila fotografije na kojima njih dvoje biraju odeću za bebe i pokazuju svoje nove odgovarajuće šoljice "tata medved" i "mama medvedica".

Podsećamo, Kuko je objavila da ona i Pelfrej su u vezi još od maja kada je na Instagramu objavila nekoliko dragih fotografija nje i glumca. Ubrzo nakon toga, debitovali su na crvenom tepihu na dodeli nagrada Emmy 2022. gde su razmijenjivali nežnosti.

Glumica je upoznala Pelfrejem na premijeri četvrte sezone njegove Netflixove serije u aprilu i odmah se zaljubila.

“Kad sam upoznala Toma, bila je to prava ljubav na prvi pogled”, rekla je Kuko za “Extra” prošlog meseca.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...