•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Orlando Bloom govorio o teškom životnom periodu: Rekli su mi da možda više nikada neću hodati

Glumac Orlando Blooom po prvi put je govorio o teškom životnom periodu.

"Kada sam imao 19 godina, pao sam sa trećeg sprata i slomio leđa. Imao sam veliku sreću što sam preživeo, kičmena moždina je bila netaknuta. Međutim, lekari su mi nakon nesreće rekli da možda više nikada neću hodati", rekao je.

Morao je ići na operaciju kičme, a oporavak je bio dug.

"Meseci nakon nesreće bili su izrazito teški. Oduvek sam bio fizički aktivan i odjednom sam morao mirovati. Bolovi su bili nesnosni", dodao je.

Ranije je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj nakon nesreće, koja se dogodila 1998. godine, vozi bicikl.

"Izbegao sam smrt i paralizu. Svaki dan sam zahvalan na ekstremitetima koji mi omogućavaju da pomeram svoje granice i živim na ivici (sada to ipak radim opreznije)", napisao je.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...