•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova serija po istinitom događaju oduševljava gledaoce: "Promatrač" koji je uništio porodicu

Na Netflixu je objavljena nova mini serija The Watcher (Promatrač) temeljena na istinitoj priči. Serija prati par koji se useljava u svoj dom iz snova, ali nije sve onako kako se na prvu čini. Ubrzo nakon useljenja shvate da ih neko promatra onda počinju da im stižu zastrašujuća pisma potpisana samo s "Promatrač".

Nastavak teksta sadrži spojlere.

Bračni par Maria i Derek Broaddus kupili su kuću koja je izgledala kao dom iz njihovih snova. Kuću u New Jerseyju platili su 1.3 miliona dolara te su odmah angažirali građevinare i počeli s radovima kako bi se što prije mogli useliti u nju sa svojih dvoje djece.

Međutim, čim su radovi počeli, počele su se događati čudne stvari. Jedne večeri Derek je uočio pismo u poštanskom sandučiću. Nespretnim rukopisom na pismu je bilo napisano da je namenjeno "novim vlasnicima kuće", a unutar omotnice nalazila se otkucana poruka. To je bilo prvo u seriji jezivih pisama koja su stizala na njihovu adresu.

"Najdraži novi komšije sa adrese 657 Boulevard, želim vam poželeti dobrodošlicu u komšiluk. 675 Boulevard moja porodica promatra već decenijama i sad, kad se približava svom 110. rođendanu, došao je red na mene, zadužen sam za promatranje i čekanje drugog dolaska. Moj deda je promatrao kuću 1920-ih, moj otac 1960-ih. Sad je moje vreme", stajalo je u jezivom pismu.

Pismo nije imalo adresu pošiljaoca, bilo je potpisano samo s Promatrač.

Jeziva pisma prate i još bizarniji događaji koji se svakodnevno događaju porodici u kući i oko kuće.

Pisma su nastavila pristizati i par je odlučio da proda kuću, ali dobili su puno manje novaca.

Pre četiri godine Derek je odlučio izaći u javnost s jezivom pričom koja im je uništila živote.

"Bio sam depresivan, to je poput raka. Ponekad se probudim usred noći i razmišljam kako bi mi život izgledao da se ovo nije dogodilo", rekao je tad.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...