•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Boldvin nastavlja snimanje filma Rust, postignuta nagodba sa mužem ubijene snimateljke

Alek Boldvin će nastaviti da snima film “Rust” u januaru 2023. godine nakon što je postigao poverljivu nagodbu sa suprugom ubijene snimateljke Haline Hačins, piše Daily Mail. Metju Hačins će biti izvršni producent filma i rekao je da su se on, producenti i Boldvin složili da je smrt njegove supruge bila “strašna nesreća”. “Postigli smo nagodbu, koja podleže sudskom odobrenju, za našu nepravednu smrt protiv producenata filma ‘Rust’, uključujući Aleka Boldvina i Rust Movie Productions, LLC. Kao deo tog poravnanja, naš slučaj će biti odbačen”, objavio je jutros Metju Hačins i dodao: “Snimanje filma ‘Rust’, za koji ću sada biti izvršni producent, nastaviće se sa svim prvobitnim glavnim igračima u januaru 2023. godine. Nemam interesa da se upuštam u optužbe ili pripisivanje krivice (producentima ili Boldvinu). Svi verujemo da je smrt Haline bila užasna nesreća. Zahvalan sam što su se producenti i zajednica oko poslova zabave okupili da odaju počast Halini i njenom poslednjem radu”, naveo je Hačins. Podsetimo, Halina Hačins je ubijena kada je Alek Boldvin pucao na setu filma “Rust”, pritom ne znajući da se u pištolju nalazi pravi metak. Kompanija “Rust Movie Productions, LLC”, preko svog advokata Meline Spadone, izjavila je:

“Drago nam je što su se strane okupile kako bi rešile ovu stvar, što, podložno sudskom odobrenju, označava važan korak napred u slavljenju Halininog života i odavanju počasti njenom radu.” Reditelj filma “Rust” Džoel Souza odao je priznanje talentu i kreativnosti Haline Hačins i rekao da je odluka da nastavi da radi na filmu za njeno nasleđe “gorko-slatka”. “Svaki moj trud na ovom filmu biće posvećen odavanju počasti Halininom nasleđu i da je učini ponosnom. Privilegija je da se ovo završi u njeno ime”, rekao je Souza. Advokat Aleka Boldvina, Luk Nikas iz Kvin Emanuela, dodao je: “Tokom ovog teškog procesa, svi su zadržali specifičnu želju da urade ono što je najbolje za Halininog sina. Zahvalni smo svima koji su doprineli rešavanju ove tragične i bolne situacije”.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila