•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netflix vraća Teletabise

Nove epizode "Teletabisi" uskoro bi trebalo da budu prikazane na Netflixu, a objavljen je i prvi trejler omiljenog dečjeg serijala.

Tinki Vinki, Dipsi, Laa-Laa i Po vratili su se i skakuću po raskošnim zelenim brežuljcima svog doma, a vidi se i dobro poznato vedro plavo nebo i sunce u obliku bebe.

Na društvenim mrežama već se piše da će novi "Teletabisi" mnoge vratiti u detinjstvo. Serija na Netflix stiže sledećeg meseca.

U novim epizodama pripovedač će biti glumac Tajtus Berdžes. Kostime Teletabisa obukli su Rašel Benart, Rebeka Hajland, Nik Kellington i Jeremija Krage. Segment "Tummy Tales" vodiće Julija Pulo.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu