•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 20. do 26. oktobra

VUČJE BOBICE
Aktuelna filmska priča odslikava stalne napore četvoročlane porodice da odgovori na brojne izazove modernog života u gradu, ujedno prikazujući i težnju onih mlađih članova da rešenje svega pronađu u smirenijem seoskom okruženju. Anđa, koja boluje od astme, i njen brat Aleksa pokušavaju da pronađu svoj put do sreće. Oni se odlučuju za beg na selo, kada sve postaje jedna avantura, puna neizvesnosti i neočekivanih obrta.

CRNI ADAM
DC i Warner Bros. predstavljaju novog antiheroja čiju će glavnu ulogu preuzeti legendarni The Rock. Crni Adam je Džonsonov veliki projekt koji svaki glumac doživi jednom u životu.
Gotovo 5.000 godina nakon što je dobio sve moći egipatskih bogova i isto tako bio zatvoren, Crni Adam oslobođen je iz svoje zemaljske grobnice, spreman da oslobodi svoj jedinstveni oblik pravde u modernom svetu. Crni Adam donosi neke od najvećih filmskih borbi ove godine.

KOMEDIJA NA TRI SPRATA
Film „Komedija na tri sprata“ prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled obične stambene zgrade u Beogradu. Galerija likova – otudjenih i samoživih, ali dobroćudnih duša je suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada. Zahvaljujući lošim cevima i misterioznim podzemnim vodama Beograda situacija kulminira i sve ih zatekne nespremne.

Podeli:



Preporucujemo