•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zbog uznemiravajućih scena u novom hororu gledaoci u bioskopima povraćali i padali u nesv

Novi horor film uzrokovao je da gledaocii povraćaju i padaju u nesvest zbog intenzivne krvi i uznemiravajućih scena, a i sam producent filma podelio je upozorenje za one slabog želuca i srca.

Film "Terrifier 2" tek je izašao u Sjedinjenim Američkim Državama i već je prilično hvaljen, a zaradio je i ocenu od 91 posto na Rotten Tomatoesu.

Film prati priču o klovnu Artu koji progoni tinejdžerku i njenog brata u noći Noći veštica. Uprkos nasilju i hororu, film je dobio izvrsne kritike, a neki su ga prozvali "najboljim horor filmom godine".

Navodi se da su delovi filma toliko krvavi i nasilni da su neki bioskopi morali pozvati hitnu pomoć jer su gledaoci padali u nesvest.

Među recenzijama navodi se da "Terrifier 2" podrazumijeva "krvavi haos" kao I da su ga okarakterisali kao "verovantno najkrvavijim, najluđim, najbrutalnijim horor filmom koji ćete videti cele godine".

Film je prikazan u američkim bioskopima i postao je veliki hit među ljubiteljima horora, no neki su podelili priče drugih posetioca bioskopa koji nisu toliko uživali u filmu.

Jedan od gledaoca podelio je svoje iskustvo kazavši da se neko iza njega u bioskopu onesvestio, dok je čuo druge kako izlaze i povraćaju.

Film je toliko brutalan da je jedan od producenata, Steve Barton, na svom Twitter profilu objavio upozorenje potencijalnim gledaocima.

"Ovaj film sadrži scene grafičkog nasilja i brutalne scene horora. Gledaocima koji su slabog srca, skloni vrtoglavicama ili slabog želuca savetuje se izuzetan oprez. Već je bilo brojnih slučajeva padanja u nesvest i povraćanja u bioskopima. Za one koji odluče nastaviti, upozoreni ste...", poručio je.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu