•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda “Prijatelja” otvorila dušu i šokirala sve: “Potrošio sam 9 miliona dolara na trežnjenje”

Glumac Metju Peri, čuveni Čendler iz serije “Prijatelji”, u intervjuu za Njujork Tajms otkrio je šokantan detalj u vezi sa lečenjem od alkohola.

“Verovatno sam potrošio devet miliona dolara ili tako nešto pokušavajući da se otreznim”, rekao je 53-godišnji glumac.

Peri je počeo da glumi Čendlera Binga u popularnom sitkomu kada je imao samo 24 godina, a govorio je o decenijama dugoj borbi sa pićem i drogom u prvom memoarskom setu koji će biti objavljen 1. novembra.

Priznao je da je često lažirao povrede kako bi se domogao tableta.

“Lažirao sam povrede leđa. Lažirao bih glavobolje, migrene. Imao sam osam lekara koji su mi dolazili u isto vreme. Probudio bih se i morao bih da uzmem puno vikodina tog dana, i smislim kako da to uradim. Kada si narkoman, sve je matematika. Idem na ovo mesto i moram da uzmem tri. I onda idem na ovo mesto, a ja ću uzeti pet, jer ću tamo biti duže”, opisao je Peri.

Otkrio je da je 15 puta bio na rehabilitaciji i da je prošao 14 operacija zbog medicinskih problema vezanih za zavisnost.

Peri je takođe kratko bio na aparatima za održavanje života i dve nedelje u komi.

“Alkohol me je zaista spasio neko vreme. Onda nije. To je kao da se tvoj najbolji prijatelj okrene ka tebi i kaže: ‘Sada ću te ubiti’. I onda podigneš ruku i kažeš: ‘Treba mi pomoć ovde'”, naveo je Peri, uz napomenu da je trezan već 18 meseci.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...