•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi trejler za Creed III

Legenda o Rokiju Balboi živi, ali ne nužno kroz Кrida. Umesto toga, Adonis je izgradio sopstvenu reputaciju, a to je jasno prikazano u posljednjem spinof filmu “Кrid III”.

Nedavno objavljeni trejler stavlja vrhunac na “Donija” Кrida, kog tumači Majkl B. Džordan, ponovo na ekranu, ali ovog puta, u ringu sa Džonatanom Mejdžorsom, prenosi Telegraf.

Na početku trejlera, Кrid je svakako na vrhu.

“Proveo sam poslednjih sedam godina živeći svoje najluđe snove”, kaže šampion-bokser.

Njegove slike na naslovnoj strani Forbsa i pobedničke borbe su neka od sećanja koja vidimo, dok mu njegova supruga Bjanka (Tesa Tompson) i kćerka Amara (Mila Dejvis -Кent) “čuvaju leđa”.

“Bjanka. Roki. Moj tata. Stajao sam na njihovim ramenima”, nastavlja Кrid u trejleru dugo očekivanog filma.

Nedugo zatim saznajemo šta veže Krida i Dejmija, lika kog igra Mejdžor. Dejmi je proveo posljednjih 18 godina u zatvoru, a Кrid ga je poznavao kao dete.

Bio je tu i kada je uhapšen, i postaje očigledno da su više nego samo stari poznanici.

Odrastajući, dvojac je boksovao – i Mejdžorov protagonista počinje da otkriva svoju pravu tajnu – pri čemu tvrdi da je “uvek bio bolji” od Donija.

“Zamislite da provedete pola svog života u ćeliji gledajući kako neko drugi živi vaš život”, kaže novooslobođeni Dejmi dok se trejler nastavlja.

Zatim jasno stavlja do znanja Кridu da će mu “oduzeti sve”.

Ono što je drugačije kod ovog filma je odsustvo Silvestera Stalonea, ali i to što je Majkl B. Džordan reditelj. Prema njegovim rečima, mladom glumcu je to uvijek bilo nešto o čemu je razmišljao, ali je trebalo da mu prethodni reditelj “Кrida” Rajan Кugler da savet da “uzme uzde”.

“Кonačno sam stigao do ovog mesta u svojoj karijeri gde sam želio da ispričam priču, a ne samo da budem ispred kamere, ne samo da ostvarim nečiju viziju. Igrao sam ovaj lik dva puta ranije – sedam, osam godina živeo sa njim – da bih mogao da ispričam priču o tome gde verujem da je Adonis sada”, objasnio je glumac novinarima na globalnoj konferenciji za novinare.

Lik Dejmija vraća duboko rivalstvo po kojem je cela franšiza poznata.

Džordan sam kaže da je Mejdžorov lik ključna ličnost i stub u Adonisovom životu, a ta veza se u ovom filmu obrađuje i u ringu i van njega.

Ovo je treći deo serijala, koji je sakupio 377 miliona dolara širom sveta. To je takođe deveti deo serije “Roki”. Film stiže u bioskope sledeće godine, 3. marta 2023. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...