•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kris Hemsvort prekida karijeru nakon što je usred snimanja saznao strašnu vest

Kris Hemsvort najavio je da će uzeti pauzu od glume nakon što je došao do šokantnog zdravstvenog otkrića dok je snimao svoju seriju "Limitless".

Hemsvort je tokom snimanja epizode ​​serije „Limitless” saznao da zbog kombinacije gena ima skoro 10 puta veće šanse da oboli od Alchajmerove bolesti, a sada je najavio pauzu od glume. U poslednjoj epizodi serije, Hemsvort se bavio brigom na kraju života i suočavanjem sa smrću, što je uključivalo intervjue sa ljudima koji rade u palijativnom zbrinjavanju. Objasnio je da ga je snimanje serije navelo da želi da provede više vremena sa svojom porodicom.

„To je zaista pokrenulo nešto u meni da želim da uzmem malo slobodnog vremena. I otkako smo završili snimanje, završavao sam stvari za koje sam već imao ugovor. Sada, kada završim ovu turneju ove nedelje, idem kući i imaću dosta slobodnog vremena. Biću sa svojom decom i suprugom“, rekao je on.

Podsetimo, zvezda filma „Thora” je u epizodi serije „Limitless”, koja mu pokazuje kako istražuje načine da produži život i bori se protiv starenja, saznala da ima dve kopije gena APOE4, po jednu od roditelja, koji znači da ima povećanu predispoziciju za razvoj Alchajmerove bolesti.

„Uzeli su mi svu krvnu sliku i uradili gomilu testova, a plan je bio da mi kažu sve rezultate pred kamerom, a zatim razgovaraju o tome kako mogu da poboljšam stvari“, rekao je Hemsvort za Vaniti fer.

„Peter Atija, koji je doktor dugovečnosti u toj epizodi i nadgleda veliki deo emisije, pozvao je kreatora Derena i rekao: „Ne želim da mu to kažem pred kamerom. Moramo da obavimo hitan razgovor i da vidimo da li on uopšte želi da ovo bude u seriji.' Bilo je prilično šokantno jer me je nazvao i rekao mi", rekao je glumac.

Nakon što je saznao vesti, Hemsvort je rekao da ima gomilu pitanja, a kasnije je dodao da zapravo ne zna šta da misli i da se pita da li treba da bude zabrinut. Takođe je rekao da mu je serija tada "postala još relevantnija i važnija, čak i dirljivija nego što je ikada mislio da će biti", dodajući da APOE4 nije preddeterministički gen, ali je jaka indikacija.

„Pre deset godina mislim da se to više smatralo odrednicom“, rekao je poznati glumac. Nove informacije, za koje je Hemsvort rekao da su ga "osam do 10 puta vjerovatnije" da će na kraju razviti Alchajmerovu bolest, prirodno su ga navele da razmišlja o smrti i sopstvenoj smrtnosti.

U seriji, Hemsvort je istraživao granice svog tela i uma kroz niz izazova, koji su uključivali ronjenje u hladnoj arktičkoj vodi, preživljavanje u divljini bez pomoći mape ili GPS-a i penjanje po užetu na visini od 30 metara. "Beskrajni" ima šest epizoda, u kojima je glumac pomerio svoje granice kroz šest smrtonosnih testova u pokušaju da otkrije kako da živi dugo i zdravo.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...