•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Embracer Group kaže da razmišlja “dekadu unapred” sa Lord of the Rings franšizom

Embracer grupa napravila je još jedan niz akvizicija u avgustu, a dok su većina njih bile nove gaming studije poput Tripwire Interactive i Limited Run Games, jedna je akvizicija mnoge iznenadila.

Kompanija je objavila da je takođe kupila Middle-earth Enterprises, koja poseduje i nadzire katalog intelektualnog vlasništva za gotovo sve što je povezano s Gospodarom prstenova – ne samo igre. Dakle, kako tačno Embracer Group planira koristiti IP?

S obzirom na prisutnost kompanije u industriji igara, verovatno možemo očekivati ​​nove naslove u nizu, ali šta Embracer planira van igara?

U intervju za časopis EDGE, izvršni direktor Embracer grupe Lars Wingefors kratko je govorio o istom, pa je rekao da kompanija ima dugoročni plan za IP i razmišlja “dekadama unapred” o tome kako ga koristiti do svog najvećeg potencijala.

“Ne bismo kupili marku Lord of the Rings da smo samo razmišljali o tome da maksimiziramo taj potencijal tokom sledeće godine”, rekao je Wingefors. “Morate razmišljati dekadamama unapred. I tako ćemo nastaviti razmišljati o ovome.”

Trebalo bi biti zanimljivo videti kako će Embracer Group koristi prava, ne samo u igrama, već I u drugim medijima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...