•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ellen Pompeo se nakon 19 sezona oprašta od uvoda u anatomiju

Američka glumica Ellen Pompeo, koja se proslavila ulogom Meredith Grey u seriji "Uvod u anatomiju", odlučila se oprostiti od ovog projekta nakon dugih 19 sezona snimanja, a tom prilikom uputila je i emotivnu poruku svojim fanovima.

Serija originalnog naziva "Grey's Anatomy", koja se emituje već godinama unazad, u novim nastavcima vratiće se bez glavnog i mnogima omiljenog lika - doktorke Meredith Grey.

Ellen Pompeo, koja je otelotvorila Meredith, najavila je već ranije da bi njena uloga u seriji mogla završiti, a sada se emotivnom objavom na Instagramu oprostila od svojih fanova.

"Večno sam zahvalna zbog ljubavi i podrške koju ste pružili meni, Meredith Grey i ovoj seriji kroz 19 sezona! Kroz sve to, ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez najboljih obožavatelja na svijetu. Svi ste učinili ovaj put tako zabavnim i ikoničnim. Volim vas i cenim do neba", napisala je Pompeo.

U svojoj objavi, istakla je i kako ovo nije kraj njenom pojavljivanju u seriji, da se njen lik svakako namerava ponovo pojaviti u pojedinim epizodama.

"Ovo vam nije prvi put na rollercoasteru... znate da se serija mora nastaviti, a ja ću se sigurno se vratiti u posetu", dodala je glumica.

U komentarima ispod objave javili su se brojni fanovi glumice, kao i kolege iz serije, među kojima je i glumica Kate Walsh.

"Volim te i obožavam, uvek i zauvek. Ovo nije zbogom, samo 'vidimo se kasnije', lutkice", napisala je glumica koja je u seriji otelotvorila lik Addison Montgomery.

Mnogi su Pompeo poželeli sreću, ali i pisali kako će im odsustvo njenog lika obesmisliti gledanje daljnih nastavaka serije.

Inače, da bi Pompeo mogla ubrzo napustiti seriju nagovešteno je i u promo traileru za nastavak epizoda čije je emitovanje zakazano za februar 2023. Prikazano je kako Meredith razmatra da napusti Seattle, gde je osnovala porodicu i izgradila karijeru, a život nastavi u Bostonu. Jesenjem finale serije, koja je trenutno dogurala do 19. sezone, donelo je još jedan bolan zaokret za likove, ali i gledatelje. Naime, Meredithina prošlost i drage uspomene nestaju u plamenu, kada je kuća njene majke - ujedno jedna od glavnih lokacija tokom svih sezona - oštećena u požaru. Pompeo je prošle godine u avgustu otkrila i kako bi mogla okončati svoju glumačku karijeru nakon što se završi "Uvod u anatomiju", izjavivši da više nije tako uzbuđena zbog novih uloga i glume.

Glumica je jedna od najbogatijih na svetu, a podaci iz 2019. godine otkrili su kako je zarađivala i do 22 miliona dolara godišnje za ulogu od koje se sada odlučila oprostiti.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...