•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džim Keri se oprostio od fanova na Tviteru

Nakon što je Ilon Mask preuzeo Tviter i pokrenuo mnoge polemike, ljudi masovno napuštaju ovu platformu, a među njima je i Džim Keri, koji se na bizaran način oprostio od fanova.

U svojoj najnovijoj i po svemu sudeći poslednjoj objavi na Tviteru, glumac je podelio bizarnu animaciju uz natpis: “Napuštam Tviter, ali evo jedne animacije koju sam napravio sa svojim prijateljem. Zasnovana je na mojoj slici ludog starog svetioničara, koji stoji nag u oluji, doziva svoje anđele i sija svojom lampom kako bi nas vodio kroz podmuklu noć. Sve vas mnogo volim.”

Video prikazuje svetionik u oluji, a u pozadini svira irska muzika. Odjednom se pojavljuje crvenokosi čovek, potpuno nag, i počinje da peva o anđelima koji “svetlošću ispunjavaju mesto” i “vode ih kroz oluju” u mračnoj noći, čvrsto “držeći šavove na njihovim jedrima”.

“Upaliću svoju lampu. Do zore. Slatki anđeli me čuju kako se molim”, peva crvenokosi čovek, pre nego što grom udari u svetionik i počne da se smeje, ostavljajući zapanjene posmatrače u tišini.

Korisnici Tvitera imaju podeljeno mišljenje o glumčevom bizarnom oproštaju. Neki tvrde da je to remek-delo, a drugi ga nazivaju ludim.

“Nedostajaćeš mi ti i tvoja neverovatna umetnička dela koja su me nasmejala i sačuvala zdrav razum! Hvala ti”, napisao je jedan tviteraš, dok je drugi dodao: “Nemoj ići, Džimi! Još uvek možemo da se zabavljamo.”

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...