•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Radionica KAKO SE GLEDA FILM - MALA ŠKOLA BONTONA na Kolarcu

KAKO SE GLEDA FILM - MALA ŠKOLA BONTONA je edukativni program, radionica, namenjen dečacima i devojčicama uzrasta od 8 do 18 godina i posvećen edukaciji u oblasti audiovizuelne kulture i umetnosti.

Namera je da se podstakne kultura odlaska u bioskope i kultura gledanja audiovizuelnih sadržaja, ali i da se svest polaznika potkrepi teorijskim znanjima iz navedenih oblasti. Upoznavanjem sa osnovnim metoda i tehnikama analize filma, od polaznika se očekuje da počnu da razmišljaju o različitim pojavama, koje će im pomoći da shvate unutrašnju strukturu filma, kao i da formiraju pozitivan stav o kulturi audiovizuelnih medija.

Radionica KAKO SE GLEDA FILM - MALA ŠKOLA BONTONA realizovaće se u u subotu, 17. decembra u ART BIOSKOPU KOLARAC u periodu od 11 do 14 časova. Film koji će predstavljati predmet analize i diskusije je domaće ostvarenje Radivoja Andrića "LETO KADA SAM NAUČILA DA LETIM".Koordinatori programa su filmski kritičari Zoran Janković iĐorđe Bajić.

Prijave za učešće u radionicu potrebno je poslati putem e-meila na adresu artbioskop@kolarac.rs do petka 16. decembra.

Program se realizuje kao zajednički projekat Mreže kinoprikazivača Srbije, uz pomoć Filmskog centra Srbije i Ministarstva kulture i informisanja.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....