•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pamela Anderson reagovala na "Pam & Tommy" seriju

Pamela Anderson izrazila je svoja osećanja i reagovala na Huluov "Pam & Tommy" seriju, dramatizaciju skandala sa seks-snimkom Tomija Lija i nje, po prvi put u svom nadolazećem dokumentarcu.

Tu su glumili Lili Džejms kao Andersonova i Sebastjian Sten kao Tomi. Andersonova posebno nije dala reditelju ili Džejmsovoj svoje odobrenje uprkos njihovim pokušajima da dođu do bivše zvezde "Čuvara plaže".

Sada, u prvom intervjuu za "Vanity Fair", Anderson je otkrila da je saznala za Hulu seriju dok je snimala dokumentarac, podstakavši "bolni naknadni šok traume".

Njena reakcija biće prikazana u Netflixovom filmu.

“Niko nije znao istinu - čak ni ja ne znam 100 odsto onoga što se dogodilo, ali mislim da je najvažnije podeliti svoja osjećanja i koliko je to bolelo i kako me je odredilo da idem napred - u mojoj karijeri i mojim vezama,” rekla je Pamela.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu