•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Veče muzike uz projekciju filma "I wanna dance with somebody"

VEČE MUZIKE U BIOSKOPIMA CINE GRAND DELTA PLANET I VILIN GRAD 22. DECEMBRA
Koktel dobrodošlice, muzički show ispred projekcije i poklon za najsrećnije posetioce.
Povodom najnovijeg ostvarenja o životu muzičke pop legende Whitney Houston, filma “I wanna dance with somebody” u četvrtak 22. decembra u niškim bioskopima biće održan tematski događaj pod nazivom “Veče muzike” sa početkom u 19.30h u bioskopu Cine Grand Delta Planet, odnosno 20.30h u bioskopu Vilin Grad.
Sve posetioce očekuje koktel dobrodošlice u saradnji sa Vinskim podrumom Malča i Bioskopa Vilin Grad i bioskopa Cine Grand Delta planet u saradnji Amper Lounge barom, kao I muzički show ispred projekcije filma u saradnji sa školom muzike Olivera Katića, By Heart.
Posetioce sa najviše sreće te večeri očekuje i poklon iznenađenja, takođe u saradnji sa školom muzike By Heart.
Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa, a moguća je I rezervacije putem web sajta.
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu