•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Veer-Zaara (2004)

Bolivudski film iz 2004. godine, koji je režirao Jaš Čopra, a čija radnja u pozadini ima indijsko-pakistanski sukob. Film je postao najveći bolivudski film godine - kako Indiji i tako i na međunarodnom tržištu.

Zaara Hajat Kan (Prejti Zinta), je nezavisna, mlada Pakistanka, koja putuje u Indiju kako bi uslišila poslednju želju njene bake, da njen prah ostane u Indiji u njenoj rodnoj zemlji gde nogom nije kročila godinama. Njen zadatak je da taj prah baci u reku u blizini svetog mesta u Kiritpuru, gde počivaju njeni preci. Tokom putovanja, Zaarin autobus doživljava nesreću i nju spašava indijski pilot Veer Pratap. Između njih dvoje rađa se velika ljubav. Ipak, Zaara ima verenika i njen otac iz ličnih interesa insistira na tom braku. Zbog toga Zeera odlazi kući verujući da je to poslednji put da vidi Veera. Međutim, sudbina je odredila da je to samo početak velikih zapleta koji će uslediti u njihovim životima...

Ako niste imali prilike da pogledate neki bolivudski film do sada, evo vam idealne prilike - jedan od najboljih predstavnika Bolivuda je pred vama.

CB
Žanr:drama, mjuzik, romansa
Godina:2004
Reziser:Yash Chopra
Producent:Padam Bhushan, Aditya Chopra, Pamela Chopra, Payal Chopra, Uday Chopra, Yash Chopra, Sanjay Shivalkar
Scenario:Aditya Chopra
Uloge:Shah Rukh Khan, Preity Zinta, Rani Mukerji
Award:20 nagrada i 27 nominacija
Studio:Yash Raj Films
Zemlja:India
Website:www.yashrajfilms.com
Jezik:Urdu
Trajanje:192 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...