•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Putujuća biblioteka" na gradskom trgu kod TC "Kalča"

Sa velikim zadovoljstvom pozivamo Vas na predstavljanje „Putujuće biblioteke“ Narodne biblioteke „Stevan Sremac” Niš, koje ćemo upriličiti u utorak, 27. 12. 2022. godine u 14 časova na gradskom trgu kod TC „Kalča“.

Zahvaljujući Konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti bibliotečko-informacione delatnosti u 2022. godini, Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije odobrilo je 4.600.000,00 dinara Narodnoj biblioteci „Stevan Sremac” Niš za realizaciju projekta „Ko to tamo čita”.

Budući da je „Putujuća biblioteka“ opremljena vrednim fondom knjiga iz Otkupa Ministarstva, prilika je da radost promovisanja naše nove usluge za korisnike podelimo zajedno.

Predstavljanjem „Putujuće biblioteke“ i darivanjem knjiga Narodna biblioteka „Stevan Sremac” će svojim sugrađanima čestitati predstojeće praznike.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...