•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao je prvi trailer dugo iščekivanog filma "Barbie": Uvid u ružičasti svet Margot Robbie

Objavljen je prvi teaser trailer za iščekivani novi film o omiljenoj Barbie, dajući nam prvi uvid u ružičasti svet u kojem glavnu ulogu ima Margot Robbie.

Margot Robbie u satiričnom filmu Grete Gerwig preuzima ulogu lutke koja razbija predrasude, a koja je prvobitno lansirana 1959. godine. Film je rađen prema scenariju koji je Gerwig napisala s Noahom Baumbachom. Njih dvoje su ranije sarađivali na scenarijima za "Frances Ha" i "Mistress America".

"Ljudi odmah pomisle: 'Oh, Margot igra Barbie, znam šta je to', ali naš cilj je da to bude: 'Šta god da mislite, mi ćemo vam dati nešto potpuno drugačije - stvar za koju niste znali da želite'", rekla je Robbie za Hollywood Reporter .

Zvezdana glumačka ekipa također uključuje Ryana Goslinga kao Kena, a tu su i Will Ferrell, Issa Rae, Kate McKinnon, Simu Liu, Michael Cera, America Ferrera, Ncuti Gatwa, Emerald Fennell, Rhea Perlman i Kingsley Ben-Adir.

Teaser započinje prikazom devojčica koje se mirno igraju u pustinji sa svojim lutkama dok narator navodi: "Od početka vremena, otkako je postojala prva devojčica, postoje su lutke. Ali lutke su uvek i zauvek bile lutke za bebe. Do…"

Potom se Barbie pojavljuje u pejzažu, u kupaćem kostimu na pruge koji je prvi put viđen kada je Mattel lansirao igračku 1959. godine, a devojčice bacaju svoje zastarele lutke.

Video zatim prelazi u brze isečke Barbienog fluorescentnog ružičastog sveta snova pre nego što se zatvara plesnom tačkom. Plavokosi Ryan Gosling pojavljuje se kao Ken.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...