•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Keri Bredšo i bivši partner obnovili ljubavnu romansu

Sara Džesika Parker, producentkinja i prva zvezda glumačke postave serije “Seks i grad”, pre nekoliko meseci je potvrdila da će se u novoj sezoni serije “And Just Like That”, nastavka legendarnog originala, pojaviti i glumac Džon Korbet u ulozi čuvenog Ejdana Šoua, partnera još čuvenije Keri Bredšo.
A juče je njena najava pretočena u konkretnu objavu na Instagramu, pošto su producenti odlučili da objave njihovu prvu zajedničku fotografiju sa snimanja.
Ako se po jutru dan poznaje, Keri i Ejdan su zakopali ratne sekire i opet uplovili u ljubavnu romansu.
“Nemojte reći nikome”, poručila je Sara Džesika Parker u opisu fotografije sa seta, a fanovi su vest primili sa oduševljenjem.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...