•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Druga sezona serije MAYOR OF KINGSTOWN dostupna od 30. januara, samo na SkyShowtime platformi

Uz glumca nominovanog za Oskara, Džeremija Renera i dobitnicu Oskara Dajanu Vist, druga sezona serije Mayor of Kingstown biće ekskluzivno dostupna za striming na SkyShowtime platformi od 30. januara

Originalna serija dolazi od kokreatora serije Yellowstone i nominovanog za Oskara Tejlora Šeridana i Hjua Dilana

Od kokreatora nominovanih za Oskara, Tejlora Šeridana i Hjua Dilona, Mayor of Kingstown serija prati porodicu Meklaski, moćne brokere u Kingstaunu, Mičigen, gde hapšenje jedina uspešna poslovna industrija. Baveći se temama sistemskog rasizma, korupcije i nejednakosti, serija pruža oštar pogled na njihov pokušaj da uvedu red i pravdu u grad koji nema ni jedno ni drugo.

U seriji takođe glume Dilon, Tejlor Hendli, Ema Laird, Tobi Bamtefa, Derek Vebster, Niši Munši, Hamiš Alan-Hedli i Aidan Gilen.

Sa produkcijom MTV Entertainment Studios, 101 Studios i Bosque Ranch Productions studija, seriju Mayor of Kingstown su ekskluzivno producirali Šeridan, Dilon, Rener, Antoan Fuku, David C. Glaser, Ron Burkle, Bob Jarij, Majkl Fridman, Dejv Erikson, Ređina Korado i Stiven Kej.

Druga sezona serije Mayor of Kingstown je najnoviji dodatak Šeridanovoj rastućoj kolekciji na SkyShowtime platformi, u koju spadaju 1923, 1883, Tulsa King i nova serija koja dolazi, Lioness.

Prva sezona serije Mayor of Kingstown dostupna je za striming sada na SkyShowtime platformi.

SkyShowtime platforma okuplja najbolju zabavu najvećih svetskih studija i pripovedača. Uz hiljade sati kvalitetne zabave za celu porodicu, usluga će biti mesto za širok izbor najiščekivanijih serija i filmova na svetu.

SkyShowtime platforma dostupna je direktnim korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google TV i LG TV i preko veb sajta: www.skyshowtime.com

Mesečna cena za SkyShowtime je 5,99e, a do 25.1.2023. novi pretplatnici mogu dobiti 50% popusta na ovu standardnu cenu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...