•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kevin Spejsi se oglasio usred drame oko optužbi za seksualno zlostavljanje: Nevin sam dok se ne dokaže suprotno

Kraljevska tužilačka služba krajem prošle godine odobrila je dodatnih sedam optužbi protiv glumca Kevina Spejsija za seksualne napade.

Tek nakon što je oslobođen u slučaju s kolegom Entonijem Repom, našao se u novom problemu, zbog „napastvovanja muškarca između 2001. i 2004. godine”.

Glumac se putem video-poziva uključio na londonski sud u petak, gde se izjasnio da nije kriv za sedam optužbi za seksualno zlostavljanje, koje se navodno dogodilo početkom dvijehiljaditih godina.

Datum suđenja zakazan je za 6. jun, a prema pisanju stranih medija, Spejsi će se istog datuma pojaviti na sudu za više optužbi za seksualni napad u Londonu, za koje se prošlog jula izjasnio da nije kriv.

Optuženi glumac se prošlog meseca na sudu pojavio preko “Zoom-a” kako bi rešio optužbe. Protiv njega ima ukupno 12 optužbi, a ročištima će prisustvovati i u martu i u aprilu.

Sud u Soutvarku i Spejsijevi advokati nisu odmah odgovorili na zahteve naroda za komentar.

U novembru je britanska kraljevska tužilačka služba (CPS) objavila optužbe, koje su se navodno odnosile na jednog „odraslog muškarca“.

“CPS je odobrio dodatne krivične prijave protiv Kevina Spejsija (63) za više seksualnih napada na jednog muškarca između 2001. i 2004. godine”.

U vreme objave, Spejsi je već imao četiri britanske optužbe za seksualni napad, za navodne napade na tri muškarca 2005. i 2008. godine. On se izjasnio da nije kriv, a novo suđenje je zakazano za jun 2023. godine.

“Veoma cenim izjavu kraljevskog tužilaštva u kojoj su pažljivo podsetili medije i javnost da imam pravo na pravično suđenje i da sam nevin dok se ne dokaže suprotno”.

“Iako sam razočaran njihovom odlukom da krenu dalje, dobrovoljno ću se pojaviti u Velikoj Britaniji čim to bude moguće i braniti se od ovih optužbi, za koje sam uveren da će dokazati moju nevinost”, zaključio je on.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...