•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 12. do 18. januara

FABELMANOVI
U novoj, uzbudljivoj filmskoj priči Spilberg donosi intimni pogled u svoje detinjstvo u polu-autobiografskom filmu koji prati osetljive godine mladića koji će otkriti potresnu porodičnu tajnu, čije otkriće će ga podstaći da uroni u svet filmova, koji će mu pomoći da spozna istinu o sebi i drugima.

BELA I SEBASTIJAN: NOVA GENERACIJA
10-godišnji Sebastijan nerado provodi odmor u planinama sa bakom i tetkom. Pomaganje oko ovaca teško da je uzbudljiva perspektiva za gradskog dečaka kao što je on - ali njegov susret sa Belom, ogromnim psom kog njen vlasnik maltretira, promeniće ugao posmatranja. Spreman na sve da se bori protiv nepravde i da zaštiti svog novopronađenog prijatelja, Sebastijen će provesti najluđe leto u svom životu.

MALA BANDA
Četiri prijatelja, Kat, Fuad, Antoan i Sami dolaze na ludu ideju da napokon stanu na kraj fabrici koja zagađuje njihovu reku. Ovoj bandi dvanaestogodišnjaka pridružuje se Eme, novi đak njihove škole koji je pomalo čudan, usamljen i izgubljen. Uz puno smeha, hrabrosti i domišljatosti, prijatelji kreću u veliku i zabavnu avanturu, učeći da se zajedno bore za ono do čega im je najviše stalo, za drugarstvo i prirodu.

VAVILON
U režiji Dejmijena Šazela, VAVILON je originalna priča epskih razmera smeštena u Los Anđeles 1920ih, predvođena Bredom Pitom, Margo Robi, Dijegom Kalvom, kao i ansamblom koji čine Džovan Adepo, Li Jun i Džin Smart. Priča o ogromnoj ambiciji i nečuvenim ekscesima, prati uspone i padove više likova tokom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti koja je vladala u počecima Holivuda.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...