•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

MESEC LJUBAVI U BIOSKOPIMA VILIN GRAD I CINE GRAND DELTA PLANET

OSTVARI SAVRŠEN SPOJ U BIOSKOPIMA CINE GRAND DELTA PLANET I VILIN GRAD

U februaru, mesecu ljubavi, bioskopi Vilin Grad i Cine Grand Delta Planet pružaju vam priliku da ostvarite iznenadjujuće prijatan savršen spoj. Spojite vašu ljubav prema bioskopima sa jednom ljubavlju zaogrnutom fotografijom i ući ćete u izbor za veliku nagradu: boravak u junu na božanstvenom grčkom ostrvu Tasos. A sve to omogućiće Vam već ostvaren spoj vaših omiljenih bioskopa i Barcino Toursa.

Zaljubljenici bioskopa trebalo bi samo da dodju u neki od navedenih bioskopa, odgledaju film i nakon toga se fotografišu ispred za to osmišljene scenografije. Ljubavnu fotografiju sa svojim “ savršenim spojem” potom postavite na društvenu mrežu Instagram uz korišćenje #mojsavrsenspoj i označavanje bioskopa u kome je nastala fotografija.

Slatko nadmetanje za boravak za dvoje na ostrvu Tasos počinje 1. februara i trajaće do kraja meseca. Pobednik najljubavnije fotografije nastale Vašim i našim “savršenim spojem” biće proglašen 2. marta.

Vaši Bioskopi Vilin Grad i Cine Grand Delta Planet, kao i Barcino tours još jednom Vas pozivaju na divno druženje u Mesecu ljubavi

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...