•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Consecration (2023) - uskoro

Nakon sumnjive smrti njenog brata, sveštenika, Grejs putuje u manastir Mount Savior u Škotskoj da sazna šta se zaista dogodilo. Tamo ona otkriva ubistvo, svetogrđe i uznemirujuću istinu o sopstvenoj prošlosti.

Posvećenje je predstojeći horor film u režiji Kristofera Smita po scenariju koji je napisao zajedno sa Lori Kuk, a u kojem glavne uloge igraju Džena Meloun, Deni Hjuston i Dženet Suzman. Snimljen u Škotskoj na ostrvu Skaj, film će imati premijeru u Ujedinjenom Kraljevstvu na Filmskom festivalu u Glazgovu 2023. Film ima premijeru u Sjedinjenim Državama 10. februara 2023.

REDITELJ: Christopher Smith

ULOGE: Jena Malone, Danny Huston, Thoren Ferguson, Will Keen, Janet Suzman

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...