•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poljubi me u Cineplexxu - Osvoji put u Pariz ili Rim

Februar je mesec ljubavi, a osim romantičnih priča na velikom platnu, Cineplexx bioskopi donose i romantične poklone za najkreativnije.

Posetite nas u periodu od 6. do 28. februara, pogledajte neki od aktuelnih naslova, pronađite veliki Cineplexx leksikon u holovima svih Cineplexx bioskopa na kojem se nalaze papiri sa pitanjima koja smo pripremili, popunite ih i ubacite u naš romantični leksikon. Potrudite se da odgovori budu zanimljivi, romantični, inspirativni, a mi ćemo najkreativnije nagraditi.

U saradnji sa Air Serbia, imaćete priliku da osvojite po dve avionske karte za grad ljubavi - Pariz ili grad večnosti - Rim.

Bear Box je obezbedio ogromnog plišanog medveda visokog 1.7 metara, a pored ovih nagrada, najkreativniji će moći da osvoje i Cineplexx brendirane poklone u duhu ljubavi.

Čekamo vas u Cineplexx bioskopima da zajedno uživamo u ljubavnim pričama na velikom platnu kao što su „Titanik: 25 godina“, „Čarobni Majk: Poslednji ples“, „Šta ljubav ima s tim?“ i drugim, jer Cineplexx leksikon čeka vaše kreativne odgovore!

Više informacija na www.cineplexx.rs

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....