•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Barbie (2023) - uskoro

Barbi je predstojeća romantična komedija koju je režirala Greta Gervig, a napisali su Gervig i Noa Baumbah. Zasnovan na Barbi modnim lutkama Mattela iz Ruth Handler, film je prvi Barbi film u živoj akciji nakon nekoliko kompjuterski animiranih direktno na video i striming televizijskih filmova. U filmu glume Margot Robi i Rajan Gosling kao Barbi i Ken, sa pratećim ansamblom uključujući Vila Ferela, Simu Liua, Ameriku Ferera, Arijanu Grinblat, Nkuti Gatva, Emu Meki, Aleksandra Šip, Majkla Sera, Isa Reja, Kingslija Ben-Adira , Rhea Perlman i Kate McKinnon.

Film je 2009. najavila kompanija Universal Pictures u produkciji Lorensa Marka, ali je razvoj počeo u aprilu 2014, kada je Soni Pictures stekao svoja prava. Nakon višestrukih promena scenarista i režisera i odabira dve različite glumice za glavnu ulogu, Soni je izgubio prava i ona su kasnije preneta na Warner Bros. Pictures. Robi je dobila ulogu 2019. godine i služi kao producent (preko banera LuckiChap Entertainment), a produkcija je zaslužna uz Mattel Films i Heidai Films. Gervig je potvrđen za reditelja i koscenarista sa Baumbahom 2021. Gosling i ostatak glumačke ekipe najavljeni su početkom 2022, a snimanje je počelo tog marta u Engleskoj, a završava se u julu.

Predviđeno je da Barbie bude objavljena u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama 21. jula 2023. od strane Warner Bros. Pictures.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila