•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011)

“Ghost Rider: Spirit of Vengeance” je američki film koji je zasnovan na antiheroju iz Marvelovih stripova Ghost Rider-u. Ovo je nastavak ostvarenja iz 2007.godine sa Nicolas-om Cage-em koji je ponovo u glavnoj ulozi i tumači lik Johnny-ja Blaze-a/Ghost Rider-a. Reditelji filma su Mark Neveldine i Brian Taylor, dok su scenario radili David S. Goyer, Scott Gimple i Seth Hoffman.

Johnny Blaze, koji se još uvek bori sa prokletstvom Ghost Rider-a, se krije u udaljenom delu istočne Evrope, kada ga tajna crkvena sekta zamoli da spasi dečaka od đavola. Na početku, Johnhy ne želi da iskoristi svoju moć, ali je to jedini način da spasi dečaka i oslobodi sebe kletve zauvek.

Nicolas Cage se još jednom vraća da zagreje atmosferu vozeći unaokolo dok su mu glava i motor u plamenu. Njegov lik je neka vrsta lovca na ucenjene glave koji je praćen plamenom. Njegov zadatak u “Ghost Rider: Spirit of Vengeance” je da spasi dečaka. Dečakovo ime je Danny (Fergus Riordan), a Johnny daje strašan primer svim motorciklistima vozeći bez kacige. U filmu se naravno pojavljuje i “dobar momak” Idris Elba, koji ohrabruje Johnny-ja da zaštiti Danny-ja.

“Ghost Rider: Spirit of Vengeance” je film koji ima zastrašujuće scene, ali i nekoliko grubljih dijaloga, međutim, Johnny je odličan i neustrašiv 3D junak, pa će gledaoci svakako uživati u ovom ostvarenju.

Žanr:akcioni, fantazija, triler
Godina:2011
Reziser:Mark Neveldine, Brian Taylor
Scenario:Scott M. Gimple,Seth Hoffman
Uloge:Nicolas Cage, Ciarán Hinds, Idris Elba
Uzrast:PG-13
Studio:Columbia Pictures
Zemlja:United States
Website:www.thespiritofvengeance.com/
Jezik:engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...