•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

This Means War (2012)

“This Means War” je romantična komedija iz 2012. godine u kome su: Reese Witherspoon, Chris Pine i Tom Hardy “žrtve” ljubavnog trougla. Naime, dva agenta CIA-e i najbolja prijatelja (Pine and Hardy) otkrivaju da se viđaju sa itom ženom (Witherspoon).

Dvojica agenata CIA-e i najbolji prijatelji FDR Foster (Chris Pine) i Tuck Henson (Tom Hardy) su poslati u Hong Kong d spreče međunarodnog kriminalca Heinrich-a (Til Schweiger) da nabavi oružje za masovnu destrukciju. Ali, misija kreće loše i Jonas (Clint Carleton) Heinrich-ov brat biva ubijen, a Heinrich namerava da se osveti. Da bi ih zaštitio, njihov šef Collins (Angela Bassett), mora da ih vrati da rade u Americi.

FDR je ženskaroš, koji se predstavlja kao kapetan broda, dok se Tuck predstavlja kao turistički agent koji ima bivšu ženu Katie (Abigail Spencer) i sina Joe-a (John Paul Ruttan). Kada vidi reklamu za upoznavanje preko interneta, Tuck odlučuje da se prijavi i kao par dobija Lauren Scott (Reese Witherspoon), testera proizvoda koja se oporavlja od nedavnog raskida veridbe. FDR insistira da bude Tuck-ova podrška na prvom sastanku i skriva se u blizini.

Međutim, FDR slučajno sleće Lauren u video klubu i pokušava da flertuje sa njom, ali ona shvata da je on ženskaroš i odbija ga. Zaintrigiran, FDR želi da je po svaku cenu ubedi da izađe sa njim, naravno uspeva u tome i oni uživaju na sastanku. Lauren oseća krivicu što izlazi sa dvojicom momaka istovremeno, ali je najbolja drugarica ubeđuje da odabere ono što je za nju najbolje.

FDR i Tuck uskoro shvataju da izlaze sa istom devojkom i odlučuju da ne kažu da se poznaju, da ne prekidaju jedan drugom izlaske i da ne spavaju sa Lauren. Žele da ona sama odluči koga će odabrati. Naravno, oni uskoro krše ta pravila i koriste CIA-inu tehnologiju i špijuniraju Lauren ne bi li otkrili šta ona voli i tako sabotirali jedan drugog.

Jednog dana, Lauren poziva Tuck-a na ručak, dok FDR otkriva da je Heinrich došao u Ameriku ne bi li im se osvetio. FDR prekida Lauren-in i Tuck-ov sastanak da bi upozorio svog kolegu, ali mu Tuck ne veruje i počinju da se tuku, a tada i Lauren shvata da su oni prijatelji i odlučuje da odmah ode. Tog trenutka, dolaze Heinrich i njegovi ljudi i hvataju ih.

FDR i Tuck spašavaju Lauren nakon jurnjave kolima i otkrivaju da su zapravo agenti CIA-e. Tada svaki od njih ubeđuje Lauren da krene baš sa njim, a ona na kraju odabira FDR-a kada Heinrich gine kada mu automobil sleti sa mosta. Tuck se miri sa tom činjenicom i uspeva da izgladi nesporazume sa svojom bivšom ženom Katie i oni se još jednom venčavaju.

Ubrzo nakon toga, dok su na još jednom od zadataka, FDR i Tuck razgovaraju i FDR otriva da će se oženiti Lauren-om, ali i priznaje da je spavao sa Katie pre nego što je ona upoznala Tuck-a, ali se više ne oseća krivim zbog toga jer je i Tuck već spavao sa Lauren-om. Tuck, međutim, otkriva da se to nije dogodilo i ljutito izbaceuje FDR-a iz aviona kojim su leteli tokom tajne operacije.

Ovo je jedna uzbudljiva priča koju svakako treba pogledati i uživati u odličnoj glumi i zanimljivoj radnji.

Žanr:komedija, akcija, romansa
Godina:2012
Reziser:McG
Scenario:Timothy Dowling, Simon Kinberg
Uloge:Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy
Uzrast:PG-13
Studio:Overbrook Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.thismeanswarmovie.com/
Jezik:engleski
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....