•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michael Fassbender glumi u Ridley Scott-ovom filmu „The Counselor“

Potvrđeno je da će flmska zvezda Michael Fassbender („Haywire“, „Prometheus“, „Shame“) glumiti u novom ostvarenju reditelja Ridley-ja Scott-a „The Counselor“.

Planira se da snimanje krene 1. maja, a film govori o advokatu koji misli da može da se „bezbedno“ umeša u trgovinu droge. Ali što dublje ulazi u kriminalne poslove, teže može da se „izvuče“ bez posledica.

Još uvek se traga za glumcem koji će igrati glavnog negativca u filmu, a spominju se imena kao što su: Jeremy Renner, Bradley Cooper , a čak i Brad Pitt.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...