•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Channing Tatum

Channing Matthew Tatum (rođen 26. aprila 1980. godine) je američki glumac, filmski producent i model. Svoj filmski debi imao je u sportskoj drami “Coach Carter” (2005) i sporednom ulogom u filmu “She's the Man” (2006), pre nego što je dobio glavnu ulogu u filmu “Step Up” (2006). Takođe se pojavio i u velikom broju uloga u ostvarenjima: “Fighting” (2009), “Public Enemies” (2009), “G.I. Joe: The Rise of Cobra” (2009), “Dear John” (2010) i ”The Vow” (2012).

Tatum je rođen u Cullman-u, Alabama. Njegova majka Kay je bila radnica na aerodromu, a otac Glenn Tatum je radio u delu gde su se sklapale letilice. Njegovo poreklo je, gledano po precima, irsko, francusko i američko. Kada je imao samo 6 godina, sa porodicom se preselio u oblast Mississippi-ja i odrastao u blizini čuvene reke, gde je dane provodio u ruralnim predelima.

Tatum je bio sportski tip kako je odrastao i bavio se fudbalom bejzbolom i borilačkim sportovima. Kao dečak je vežbao kung fu. Veći deo svojih tinejdžerskih dana je proveo u Tampa-i, na Floridi gde je pohađao Gaither High School pre nego što je upisao Tampa Catholic High School. Diplomirao je 1998. godine. a onda je krenuo na Glenville State College u Glenville, Zapadna Virginia zato što je dobio sportsku stipendiju, ali je sve to napustio i vratio se kući da radi različite poslove. Postoje informacije da je radio i kao striper u lokalnom noćnom klubu i imao nadimak “Chan Crawford”. Kasnije se preselio u Majami, gde ga je na ulici otkrio skaut za modele.

2006. godine, Tatum je upoznao glumicu Jenna Dewan na snimanju filma “Step Up”, a verili su se u septembru 2008. godine na Havajima. U subotu, 11. jula 2009. godine venčali su se u Malibu-u u Kaliforniji.

Filmografija:

2005 Coach Carter

Supercross

War of the Worlds

2006 She's the Man

Step Up

A Guide to Recognizing Your Saints

2007 The Trap

2008 Step Up 2: The Streets

Stop-Loss

Battle in Seattle

2009 Fighting

Public Enemies

G.I. Joe: The Rise of Cobra

2010 Dear John

2011 The Dilemma

The Eagle

The Son of No One

Ten Year

2012 Haywire

Saturday Night Live

The Vow

21 Jump Street

G.I. Joe: Retaliation

Magic Mike

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...