•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Final Destination 3 (2006)

Maturantica Wendy (Mary Elizabeth Winstead) pridružuje se svojim prijateljima na proslavi mature u lokalnom zabavnom parku, misleći da joj je to jedan od najsrećnijih dana u životu.
Kada se trebaju ukrcati na roller-coaster, Wendy se najednom uplaši. Njen dečko Jason (Jesse Moss) uverava je da je verojatno plaši samo osećaj gubitka kontrole. Wendy uspeva pobediti strah, ali pre nego što se kabina spustila, učvršcujuci je u njenom sedištu, a Wendy doživljava jasnu viziju fatalne nesreće u kojoj roller-coaster postaje smrtonosna zamka za nju i njene prijatelje. Zbog strašne vizije, stojeći još na platformi, Wendy poludi i zahteva da je puste. Njen školski kolega, Kevin (Ryan Merriman), koji sedi pored nje, oseća potrebu da joj se pridruži.

Dok oni odlaze, Lewis (Texas Battle) zafrkava Kevina, nazivajući ga mekušcem. Uvrede se pretvaraju u udarce, ostali se priključuju tuči i uskoro im zabranjuju da pristupe roller-coasteru. Dok odozdo posmatraju, Wendyino se predviđanje pokaže tačnim – coaster se počinje okretati bez kontrole i svi koji su bili na njemu stradaju... Ali to je samo početak… Oni koji su preživeli katastrofu otkrivaju da je sudbini teško pobeći.

Trebali su umreti... A smrt nije lako prevariti! Smrt ubrzo dolazi po nove žrtve, ali nakon ove tragedije Wendy shvata da postoje znakovi koji će joj objasniti neminovne smrti preživelih, a nalaze se na fotografijama koje je snimila u zabavnom parku one kobne noći. Dok Wendy i Kevin očajnicki pokušavaju protumačiti znakove koji bi mogli spasiti živote, njihovi prijatelji umiru na najneverojatnije načine... A uskoro će i oni biti na redu.

Treći film u serijalu "Poslednje ekskurzije" nije razočarao, autori su smislili još morbidnije načine kako će glavni junaci filma nastradati i ako ste već gledali prva dva filma, uživaće te i u ovom. Ekipa glumaca koji igraju u ovom nastavku je standardno nova jer svi junaci prethodnih delova, naravno, više nisu među živima, ali to nimalo ne umanjuje ovaj film niti zabavu koju on može pružiti.

NNT
Žanr:horor, triler
Godina:2006
Reziser:James Wong
Scenario:Glen Morgan, James Wong
Uloge:Mary Elizabeth Winstead, Ryan Merriman, Kris Lemche
Uzrast:R
Award:dve nominacije
Box office:54
Studio:New Line Cinema
Zemlja:United States
Website:www.newline.com/properties/finaldestination3.html
Jezik:Engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...