•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

11-11-11 (2011)

Film pod nazivom “11-11-11" je horror triler režisera Darrena Lynna Bousmana (poznat po serijalu „Saw“), koji govori o fenomenu smaka sveta. Radnja filma je smeštena u 11. dan 11. meseca, a u centru priče je biće koje dolazi na Zemlju iz drugog sveta kroz 11. kapiju Raja, nakon čega se dešavaju užasne stvari. Inače, za samog režisera Bousmana često kažu da je horror režiser opsednut brojevima. Režirao je Saw II, III i IV, trenutno radi na filmu Mothers Day (svaka druga nedelja u maju), a takođe radi na filmu Ninety, i mnogim drugim projektima koji su obeleženi nekim brojem. Premijera filma je bila (logicno) 11. novembar 2011. godine (petak), a u glavnim ulogama se pojavljuju Michael Landes, Wendy Glenn, Timothy Gibbs, Salomé Jiménez.

Evo kratkog opisa filma: Baziran je na ideji 11 vrata Raja, i da u 11:11 sati, dana 11. novembra 11. vrata Raja će se otvoriti kako bi biće iz drugog sveta ušlo u Zemljinu stvarnost na 49 minuta.

Nakon tragične smrti njegove žene i deteta, poznati američki pisac Joseph Crone putuje u Barcelonu kako bi se sreo sa svojim otuđenim bratom Samuelom i ocem Richardom, koji je na samrti. Međutim, sudbina ima drugačije planove za Josepha dok njegov život zahvata niz neobičnih događaja, i konstantno viđenje broja 11. Znatiželja se brzo pretvara u opsesiju i Joseph uskoro shvata da brojevi imaju stravično značenje, ne samo za njega vec verovatno za sve religije. Izolovan u stranoj zemlji, Joseph uskoro shvata da 11-11-11 nije samo datum, nego i upozorenje...

Pogledajte film i videćete da li će uspeti da reši misteriju i da li će spasiti svet od onoga šta mu sledi.

NNT
Žanr:horor, triler
Godina:2011
Reziser:Darren Lynn Bousman
Scenario:Darren Lynn Bousman
Uloge:Timothy Gibbs, Michael Landes, Brendan Price
Uzrast:PG-13
Studio:Canonigo Films, Capacity Pictures, Epic Pictures Group
Zemlja:United States
Website:1111themovie.com
Jezik:Engleski, španski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...