•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Neće biti dugometražnog filma "Prijatelji"

Već dugo kruže priče o snimanju filma prema popularnoj seriji "Prijatelji", ali još se nikada nisu pojavili konkretni podaci. Ali, kako se čini od svega neće biti ništa jer je Jennifer Aniston jasno rekla: "Ne!"

Snimanje filma 'Prijatelji' nema nikakvog smisla. 'Prijatelji' su za uživanje ispred televizora, nisu za bioskope. Kada bi se i snimio film mislim da bi išao protiv onog autentičnog u njima. Obožavala sam da ih snimam deset godina, to je bila zabava i mislim da bi teško bilo moguće da se serija nadmaši.

Matt LeBlanc koji je takođe popularnost stekao serijom "Prijatelji" nedavno je isto rekao kako ne planira da snima film prema seriji.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu