•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Suspiria (1977)

“Suspiria” je italijanski horor iz 1977. godine reditelja Dario-a Argento-a, dok su za njegov scenario zaslužni Argento i Daria Nicolodi. Uloge u filmu tumače, između ostalih glumaca i Jessica Harper i Stefania Casini. “Suspiria” je prvi naslov u trilogiji Argento-a koja je poznata kao “The Three Mothers”, a nakon “Suspiria”-e, usledili su i “Inferno” i “The Mother of Tears”.

Ovaj film je postao jedno od najuspešnijih ostvarenja reditelja Daria Argento-a i jako je dobro prihvaćen od strane od kritike zbog svog vizuelnog i stilističkog izgleda, odličnih boja i saundtreka. Postao je i čuveni klasik.

Film “Suspiria” govori o američkoj studentkinji baleta koja dolazi na prestižnu plesnu akademiju u Nemačkoj. Mlada Amerikanka pokušava da se prilagodi uslovima u novoj baletskoj školi, ali čuje neobične zvuke i muče je bizarni događaji. Tada i otkriva da je škola mesto na kome vlada mnogo strašnija organizacija. Reč je o klanu veštica.

Ovo je odličan film koji će jako prijati ljubiteljima horor ostvarenja.

Žanr:horor
Godina:1977
Reziser:Dario Argento
Scenario:Dario Argento , Daria Nicolodi
Uloge:Jessica Harper, Stefania Casini,Flavio Bucci
Uzrast:R
Award:2 nominacije
Studio:Seda Spettacoli
Zemlja:Italija
Jezik:italijanski
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...