•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Babycall (2011)

Švedska “Millennium”trilogija – “The Girl with the Dragon Tattoo”, “The Girl Who Played with Fire” i “The Girl Who Kicked the Hornet’s Nest” – je postigla popriliÄno veliki i pozitivan interes publike i kritike na internacionalnom nivou. Filmovi su doživeli bioskopsku i DVD/Blu Ray distribuciju u celome svetu, a prvi film, po mnogima i najbolji u kompletnoj trilogiji je pokupio mnoštvo pozitivnih komentara i kritika. A u prilog tome svakako ide i Äinjenica da su Amerikanci napravili svoj ameriÄki rimejk pod rediteljskom palicom Davida Finchera. U svemu tome je nekako najviše profitirala glavna glumica trilogije, Noomi Rapace koja je ubrzo nakon uspeha tih filmova postala internacionalno poznata što joj je ujedno otvorilo i vrata Hollywooda. Ona igra jednu od glavnih uloga u novom Sherlock Holmes filmu koji je izašao krejm 2011. godine, a njeno ime se takoÄ‘e spominje i kontekstu Ridley Scottovog Alien prequela. Ali nije ona zaboravila svoje korene, pa tako nastupa i u Norveškom horror trileru “Babycall” reditelja i scenariste Påla Sletaunea.

Budžet ovog filma iznosi 25,000,000 norveških kruna, a norveška premijera je bila 07. oktobra 2011. godine. Uopšte ne sumnjamo u to da će zahvaljujući Noominoj popularnosti film verovatno dobiti internacionalnu distribuciju i u drugim zemljama, a naćiće put i do nas na ovaj ili onaj naÄin. A evo i o Äemu se radi u filmu...

Ana i njen osmogodišnji sin beže od nasilnog oca na sigurnu lokaciju. Bojeći se da će ih on pronaći i u novom stanu, Ana kupuje snažni bebi-alarm, kako bi mogla da Äuje bilo kakvav zvuk iz Andresove sobe... MeÄ‘utim, ono što je posebno uznemiruje dolazi sa druge strane zgrade - Ana poÄinje da sumnja da je tamo neko Äak ubio dete! U meÄ‘uvremenu, Anders sreće misteriozno dete, koje se, prosto, pojavljuje i nestaje. Otkud tolika krv na Andersovim crtežima? Da li su njih dvoje u još većoj opasnosti, nego što je bežanje od nasilnog supruga i oca? Sve to ćete imati prilike da saznate ako pogledate film, mi vam nećemo reći, ali ćemo vam preporuÄiti da pogledate film.

CB
Žanr:horor, triler
Godina:2011
Reziser:PÃ¥l Sletaune
Scenario:PÃ¥l Sletaune
Uloge:Noomi Rapace, Kristoffer Joner, Vetle Qvenild Werring
Award:1 nagrada i 1 nominacija
Studio:4 1/2 Film, Pandora Filmproduktion, BOB Film Sweden AB
Zemlja:Norveška
Website:www.babycall-film.no
Jezik:norveški, švedski
Trajanje:96 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....