•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dr. Seuss' The Lorax (2012)

“Dr. Seuss' The Lorax”, koji je takođe poznat i pod nazivom “The Lorax”, je američka kompjuterska 3D animacija, mjuzikl, komedija i drama zasnovana na istoimenoj knjizi za decu. Producent filma je Illumination Entertainment, a film je imao premijeru 2. marta 2012. godine, na tačno 108. rođendan Seuss-a, koji je umro u 87. godini života 1991. godine.

Ted, idealistični 12-ogodišnja, živi u “Thneed-Ville”-u, ograđenom gradu, koji je, osim njegovih stanovnika, potpuno veštački. On kreće da potraži jednu stvar koja će mu pomoći da osvoji pažnju devojke njegovih snova - Audrey, koja želi da vidi pravo drvo. Ted saznaje da je njihov grad blizu spoljašnjeg sveta, koji je kontaminirana i prazna zemlja. Pustinjak govori dečaku o drveću, a major i pohlepni vlasnik fabrike za skladištenje vazduha u boce, suočava se se Ted-om i vrši pritisak nad njim da on ostane u gradu.

Once-ler govori o tome kako je sreo Lorax-a, mrzovoljno ali šarmantno stvorenje koje služi kao čuvar zemlje u kojoj je došao. Kada mladi biznismen uvede revolucionarni izum Truffula drveća, to je zapravo i najveći uspeh Once-ler-ove porodice koja učestvuje u tom poslu.

Ovo je odličan film, koji svakako vredi pogledati.

Žanr:animacija, porodični, fantazija
Godina:2012
Reziser:Chris Renaud, Kyle Balda
Scenario:Ken Daurio, Dr. Seuss
Uzrast:PG
Box office:70
Studio:Illumitanion Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.theloraxmovie.com/index.php#/splash
Jezik:engleski
Trajanje:86 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...